Wild Wäsby 4WD

Presentation: Vi är en samling med folk som tidigare har startat en annan klubb där det hela slutade med diverse tjafs vilket gjorde att jag med flera hoppade av för att starta upp detta sällskap.
Vi är trötta på det normala sättet att driva en klubb med valberedningar, paragrafer, årsmöten, diskutera problem möten, ordförande, revisorer, kassörer, suppleanter och allt vad det nu kan vara.
Vi är inga föreningsmänniskor.
De enda möten som är tillåtna hos oss är möten där vi diskuterar vad vi ska hitta på för något kul och finns det då ”läsk” som underlättar vårt ”Brainstormande” så inmundigas det med stor aptit. Är man redan en virrpanna så behöver man givetvis inte dricka ”läsk”.

Våra tidigare erfarenheter gör att vi kan uppfattas som lite paranoida.
En bra beskrivning av oss som Guitarplayer skrev i ett inlägg är att vi är en blandning av diktator i form av mig (kan inte sparkas) som sedan har en massa anarkister runt mig. Vårt val av namn och logo i forma av Wild Wäsby och No Mercy är inte för syns skull utan står för något.

Ingen har rätt att gå med i vårt sällskap utan man plockas in efter en längre tid som ”ryggsäck” i de fall vi anser att man passar in hos oss.
Vi förbehåller oss rätten att när som helst sparka ut medlemmar som inte följer vad vi står för att undvika splittringar i gruppen. Ingen medlemsavgift betalas då tillbaka eftersom vi anser att det är DU som har brutit ingått avtal och medlemsavgiften på 200:-/år är mer symbolisk.
Vi är hellre två ensamma i skogen som tycker bra om varandra än tre eller flera som inte drar jämt.
Vi hindrar inte medlemmar att vara med i andra klubbar men vi vill att ni ska representera oss vad finns det annars för anledning för er att vilja vara med oss?
Vi har inga ambitioner att bli många utan det primära är att vi trivs ihop.

Upplägg: Wild Wäsby är ett varumärke som ägs av mitt företag, detta gör då att vi kan hantera eventuella inkomster, inköp och faktureringar på ett seriöst sätt eftersom jag har ett organisationsnummer och allt vad som nu behövs. Medlemmar kan då koncentrera sig på att ha det kul.
All information sker via forumets stängda del (Private) för vi vill inte ha en massa administrativt.
Eftersom jag äger namnet Wild Wäsby så blir det lite jobbigt att byta ut mig men givetvis så kan jag alltid köpas loss till rätt pris.

Krav: Vi vill ha aktiva medlemmar som då kan vara i form av att komma på träffar, hjälpa till på träffar, hjälpa till när medlemmar tävlar, aktiva på forumet, samt representera oss på andra träffar.
Man kan som ni ser vara aktiv på flera olika sätt men behöver givetvis inte vara aktiva på allt, däremot så vill vi att ni representerar oss.
Passiva medlemmar utesluts för att förhindra att vi på sikt dör ut vilket sker i många klubbar. Uteslutningen sker i samband med nytt kalenderår när den nya medlemsavgiften skall betalas.
Anledningen till att vi vill att ni representerar oss är att vi gemensamt ska arbeta för att bli ett starkt namn vilket då ökar chanserna för oss att få bättre rabatter och eventuell sponsring som då kommer oss alla till del och då inte minst tävlande ekipage.

Ett annat viktigt krav är att bilar som säljs och har monterade WW4WD märken och vår Hacke då ska märkena tas bort innan försäljning. Vi vill inte ha en massa bilar rulla runt med våra logos utan kontroll över hur folk uppför sig eller vad de står för.

Tommy


Förstasidan        Klubben        Forumet        Medlemmar        Bildgalleri